Kontakta ossblomma.png

Veterinärkliniken Rättvik
Travvägen 25
795 32 RÄTTVIK

Tel. 0248-10018

info@vetkliniken.se


 

Vägbeskrivning
Veterinärkliniken är belägen vid travbanan i Rättvik. Det är lättast att ta sig till oss med bil, kör riksväg 70 och fortsätt på Centralgatan. Följ därefter skyltningen mot Travbanan. Sväng vänster vid skylten Djurklinik. Veterinärkliniken är en stor röd byggnad som finns på din högra sida. Parkeringsplatser för bil med hästtransport finns på baksidan. Kör försiktigt!

Vid ankomst
Vid ankomst anmäl dig i receptionen. Smådjursägare når receptionen genom väntrummet på klinikens framsida. Hästägare når receptionen vi hästväntrummet på klinikens södra kortsida. Receptionen är vanligen bemannad men om vi inte är på plats vänligen ring i klockan och fyll i ett inskrivningsformulär. Vid inte brådskande fall är ni välkomna att sitta ned och vänta. Under väntetiden bjuder vi på kaffe och te, vilket finns uppdukat i hästväntrummet.


Vi försöker att hålla korta väntetider, men ibland kan akutfall förskjuta dagens inbokade patienter. Vi informerar er om detta så snart vi får möjlighet.

Besöket
För att underlätta inför ert besök, läs gärna igenom vår information på hemsidan: inför ert besök smådjur eller inför ert besök häst.

Betalning
Vi ser att ni gärna betalar med kort i anslutning till besöket hos oss. Vi kan erbjuda er administrativa tjänster i form av direktreglering mot försäkringsbolag samt med fakturering.

Välkomna!